Siegbert Tarrasch schaken en muziek


Siegbert Tarrasch zei

Siegbert Tarrasch zei: “Schaken, net als liefde en muziek, heeft de kracht om de mens gelukkig te maken”

En eigenlijk luister ik vaak naar Muziek met mijn koptelefoon tijdens het schaken, ik merkte dat ik me beter kan concentreren dan met stilte en ik zag ook video’s waar Chess Masters spelletjes spelen met Muziek op vol volume! Misschien is dit hun geheim? Het is alsof de hersenen betere en effectievere neurale verbindingen hebben gecreëerd voor concentratie op strategie tijdens een schaakspel, gestimuleerd door de geluiden en melodieën van muziek.

Dat gezegd hebbende, er ontbreekt maar één ding om de drie dingen van de zin te voltooien en volledig geluk te hebben..maak de liefde met schaken terwijl je naar muziek luistert! Hahaha! wink.png

Wat denk jij ervan? Vertel het me door je gedachten en video’s van de muziek die je leuk vindt in absolute vrijheid te plaatsen, jullie zijn allemaal welkom!

Ik hou van alle muziek, alle genres, dit zijn enkele van mijn favorieten;

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *